1. Kurs Web Dizajna i Internet Marketinga

Milići <HTML> 2016.

Prijava na kurs

Šta je kurs Web dizajna i Internet marketinga?

Ovo je prvi kurs ovoga tipa u Milićima i šire. Kurs će biti stepenovan, tako da će svaka od tema početi sa nivoa početnika da svako bez znanja izrade web sajtova i internet marketinga može pratiti kurs.

Zašto doći na kurs?

Na ovom kursu ćete naučiti aktuelene metode zarade na Internetu. Nakon završetka ovoga kursa, stećićete osnovno znanje kako izgraditi i voditi soptstveni projekat (biznis) na Internetu, ali i lokalni biznis pomoću jeftinih Internet marketing metoda. Svi učesnici dobiće sav prateći digitalni materijal, smjernice za dalji samostalni rad i sertifikat o učešću na krusu.

Web dizajn

U prvom dijelu kursa biće odrađene osnove web dizajna. HTML+CSS, a zatim kako sve to postaviti na Internet. Kako kupiti domen i hosting. Upotreba besplatnih hosting i blogger servisa, prednosti i mane.

CMS (Content Managmet System)

Šta je to CMS, kako izabrati CMS. Na ovom dijelu odradićemo Wordpress, ali i biće pomenuti i drugi CMS sistemi. Uradićemo instalaciju Wordpress, neophodnih pluginova, postavku tema. Šta su repozivne teme i kako ih prilagoditi vašim zahtjevima, koristeći znanje HTML-a i CSS-a

SEO (Search Engine Optimization) - besplatne posjete

Nakon što se ideja pretvorila u sajt, biće nam potrebne posjete ili potencijalni kupci. Ovdje ćemo naučiti osnove SEO, kako uraditi on-page (na stranici) optimizaciju i kako se radi off-page SEO. Biće odrađeni besplatni alati za praćenje učinka optimizacije. Kako učitati sajt na Google, podešavanje Google Analytics, Google Console search. Određivanje jačine konkurencije i isplatiovosti projekta.

Social Media, kako do jeftinih posjeta i ša je to viralnost?

U posljednjoj fazi kursa, biće odrađeni vodeći socijalni mediji, Facebook, Youtube, Twitter i Google+ vođenje kampanja. Kurs završavamo plaćenim oglašavanjem.

Ko drži kurs?

Kurs drži Milovan Petković, dugogodišnji Google partner (preko 50.000.000 prikazanih oglasa), Android developer, autor nekoliko igrica, vlasnik više sajtova, online manager najvećeg Sajma obrazovanja na Balkanu (EDUFair Beograd) i sajma kafe CoffeeFest.

Milovan Misho Petković

Python i php, fizičar

Milovan Misho Petkovic

Prijava na kurs

OrangeUnit Ltd.
Koste Josipovića 7
11000 Belgrade, Serbia
Tel: + (381) 65 3333-093 Milovan (Viber) Tel: + (387) 65 391-853 Dalibor (Viber)